Ken jij dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je jouw dromen niet waar kan maken?

Meestal is dat stemmetje niet zo duidelijk aanwezig. Meestal spreekt ie op momenten wanneer je iets wilt gaan doen dat je nog niet eerder hebt gedaan. Bijvoorbeeld in een gesprek waarin je kwetsbaar bent of wanneer je keuzes moet maken waarbij je uitkomst nog niet kent. Juist op die momenten is het fijn je eigen kracht te kunnen voelen en daarop te kunnen vertrouwen.

Straal, je bent het waard

Je wilt stralen, een leven leiden dat past bij jou. Genieten van het leven. Plezier hebben. Keuzes maken die passen bij jou. Je wilt jouw dromen waarmaken of dat nu is in jouw werk of thuis. Het slechte nieuws is dat dromen waarmaken nooit zonder slag of stoot gaat. Het goede nieuws is: jouw dromen waarmaken wordt makkelijker wanneer je weet en kan voelen wat jouw kracht is.

Wanneer je jouw kracht kent:

  • is makkelijker om keuzes te maken die passen bij jou en trouw te blijven aan jezelf

  • kan je die kracht ervaren op momenten dat het even niet zo makkelijk gaat.

  • geeft rust en vertrouwen, omdat je niet hoeft te zoeken.

Op 14 mei nodig ik je uit om te onderzoeken wanneer jij in jouw kracht staat en wat er voor nodig is om dat werkelijk te gaan doen. Je gaat op zoek jouw eigen antwoorden en maakt contact met jouw kracht. Aan het eind van de avond heb jij een scherp beeld van wanneer jij in jouw kracht staat. En wat er voor jouw voor nodig is om daarmee in contact te blijven.

We maken gebruik van metaforen om jouw beeld “echt” te maken, zodat je het kan gebruiken wanneer dat nodig is. Daarnaast maakt een metafoor het mogelijk om inzichten te genereren die er eerder niet waren.


“In twee uur terug naar mijn essentie. Wauw!

Deelneemster workshop


De workshop geeft je helderheid en vergroot jouw vertrouwen in jezelf. Dat doen we binnen een veilige setting waarin jij kan ontdekken.


In de workshop had ik de tijd om op een afstand te kijken en op die manier te achterhalen wat ik belangrijk vind. Je doet dit op jouw eigen wijze (overtuigd, rustig, enthousiast en open) en daarom is het zo krachtig.

Marie-Louise, deelneemster workshop


Deze workshop is speciaal bedoeld voor vrouwen die in hun kracht willen staan en hun eigen antwoorden willen vinden.

De kosten voor de workshop zijn €49,- exclusief BTW

De locatie voor de workshop is Zoom (online). Vooraf ontvang je de exacte details.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar judith@zinindezaak.nl