• Koetshuis Hof van Espelo (map)
  • Weerseloseweg 259, 7522 PS Enschede

"Zelf sta ik ergens onderaan mijn to-do lijstje." Ik hoorde dat en dacht: Ja, dat heb ik ook!

Daarom ga ik naar buiten, wandelen. Zo zet ik mezelf iets hoger op mijn lijstje te zetten. Even tijd voor mezelf, anderen ontmoeten. Juist dat in combinatie met buiten zijn geeft nieuwe inspiratie en veel plezier.

Wandel je 8 mei mee?

Ik organiseer deze wandelingen omdat ik graag anderen ontmoet op een ontspannen manier. Ik vind het leuk om mensen die elkaar niet kennen te verbinden. Ik ben het liefst buiten, terwijl ik een groot deel van mijn tijd achter de computer door breng. Ook ik heb af en toe een stok achter de deur nodig. Daarom dus dit wandel, netwerk, inspiratie moment voor jou! Want wat ik mezelf gun, gun ik jou ook!

De wandeling is voor iedereen die het fijn vind om buiten te zijn en anderen te ontmoeten. Delen van deze wandeling met vrienden mag dus zeker!

Wat deze morgen je oplevert:

  • een frisse start van de dag

  • nieuwe, onverwachte ontmoetingen

  • nieuwe inzichten en perspectieven

  • lager stress-niveau


We vertrekken om 9 uur vanaf het Koetshuis van Hof Espelo. We zijn uiterlijk om 11 uur terug.
Neem zelf iets te drinken mee. Het Koetshuis is helaas niet open.

De volgende datum om mee te lopen is vrijdag 17 mei

Heb je vragen of wil je meelopen? Mail me dan op judith@zinindezaak.nl