Voel je in elke vezel van je lichaam dat de wereld toe is aan een andere manier om mensen een stapje verder te helpen, op een andere manier te coachen? Wil je ervaren wat de kracht is Soul Based Coaching?

In deze workshop maak je kennis met één van de pijlers van Soul Based Coaching, namelijk ‘Holding Space’. Je biedt de ander de mogelijkheid om in contact te komen met zichzelf en weer thuis te komen bij zichzelf. Om zo diepgaande verandering te begeleiden bij de ander.

Deze workshop is voor coaches, professionals, zorgverleners, healers die op zoek zijn naar methode waarbij je duurzame resultaten realiseert van jouw client. Een manier die de client volledig in zijn kracht zet.

De workshop vindt online plaats. Bij inschrijving ontvang je een link voor zoom.

Meer informatie vind je hier: https://academyforsoulbasedcoaching.com/free-online-workshop-hold-space/