OP zoek naar jouw antwoord

“Ik wil dit niet meer. Ik wil ‘het’ anders.” Je hebt dit jezelf al vaker horen zeggen. Het is nu tijd om stappen te zetten. Niet zomaar stappen. Nee, jouw stappen.

‘Het’ is bijvoorbeeld:

 • werk dat je voldoening en energie geeft

 • meer ontspanning en rust in de balans tussen werk en thuis

 • weten dat je veel meer betekenis kan en wil hebben en dat nu waarmaken door in je kracht gaan staan

 • je diepste dromen realiseren

 • dat jij jouw potentie voelt en dat tot volle bloei wil laten komen

 • het stemmetje diep van binnen dat precies weet wat je wil en het is tijd er naar te luisteren.

Je wilt met plezier leven en de betekenis hebben die helemaal bij jou past. Ik help je inzicht te krijgen in waar je uit wilt komen en begeleid je in de stappen die je wilt zetten. Na onze samenwerking heb je meer rust en ontspanning, vertrouw je meer op jezelf en leef je jouw volle potentie.


Vertrouwen op jouw kompas

agnieszka-boeske-cFdH_t5xBxk-unsplash.jpg

Elk coachingstraject is een soort ontdekkingstocht. Elke tocht beginnen we met het onderzoeken waar jij graag uit wilt komen. Want daar zit de energie die jij wilt hebben aan het einde van het traject.

Vervolgens onderzoeken we hoe jij daar kan komen. En onderwerp komen we van alles tegen. Dat is verrassend en soms spannend en brengt altijd een duurzame verandering. Na afloop van een sessie krijg je meestal licht ‘huiswerk’ mee dat past bij de ontdekkingen die jij hebt gedaan.Coaching, alleen dan net even anders

laura-pocho-MdJOYLUqXnI-unsplash.jpg
 1. Metaforen als basis. Klinkt het zweverig? Dat is het niet. We gebruiken ze 6x per minuut en ze bevatten heel veel informatie. En nog belangrijker ze laten je hoofd, hart en ziel met elkaar communiceren. Daardoor wordt het veel makkelijker om jouw intuïtie te benutten om te komen tot jouw wensen.

 2. Rare vragen. Klopt. Ik doe er namelijk alles aan om mijn oordeel en beelden buiten beschouwing te laten en jouw te laten ontdekken. Dat betekent dat ik vragen stel die je soms een beetje raar klinken. De vragen zijn beproefd en komen uit de Clean Language methode. Geloof me, ze werken echt!

 3. We vertrouwen jouw kompas en gaan op zoek naar jouw antwoorden. Ik stel je vragen en samen ontdekken we. Geen adviezen van mijn kant. Ik weet en vertrouw er volledig op dat jij jouw eigen antwoorden kan ontdekken. Ik ben de begeleider die je helpt op plekken te kijken waar je eerder niet keek.

 4. Naar buiten. Als het even kan, neem ik je mee naar buiten. Contact met de natuur is goed voor ons, net als bewegen. Dit geeft een extra dimensie aan de gesprekken die we voeren.


In plaats van in het kringetje van ideeën en woorden te blijven ronddraaien, hielp Judith me om meer met metaforen te werken. Voorheen kregen mijn twijfels al gauw de overhand waardoor ik steeds verder af raakte van het maken van een keuze. Nu luister ik meer naar dat stemmetje binnenin mij dat in feite allang weet wat goed voor mij is.
— Jitske
Je krijgt echt inzicht in jezelf. Judith is rustig, betrokken en prettig in de omgang. Ze creëert een veilige sfeer waarin je mag zijn (worden) wie je bent.

Nu, een jaar later, leef ik het leven dat ik in de sessies geschetst heb.
— Lieke
In de coaching heb ik geleerd om van een afstand te kijken naar waar ik mij (in) bevind en wat ik kan bijdragen. De metaforen die in mijn opkwamen tijdens de sessies gebruik ik nog steeds, zodra ik merk dat ik mijn veilige gevoel even kwijt ben of rust nodig heb. Of wanneer ik met een lastig vraagstuk te maken heb. Dan helpen de metaforen me om tot de kern te komen.
— Leonie

Welk pakket voor jou

 • Verhelder gesprek: soms zit je even vast. Spookt er van alles door je hoofd en lukt het niet om helderheid te krijgen op jouw vraag. Ik stel je graag verhelderende vragen en help je zo ontdekken welk antwoord past. Kosten €125 exclusief btw

 • Basispakket bestaande uit drie sessie van 1 uur met vooraf een kennismaking. Coaching in het bos rondom Enschede of via Zoom. Nadat jouw gewenste uitkomst helder is onderzoeken we wat er nodig is om daar te komen. Onderweg merk je de verandering. De kosten voor dit pakket zijn €350 exclusief btw.

 • Verdiepingspakket. Wil je langdurige begeleiding? Zijn er meerdere vragen waar je aan wilt werken? Dan zijn zes coachingsessies iets voor jou. Kiezen voor zes sessie betekent dat er meer tijd is voor verdieping en meer duurzame verandering. De kosten voor dit pakket zijn €695,- exclusief btw.

Na afronding van het pakket is het altijd mogelijk om extra coachingssessies bij te boeken. 


Werken met mij

De training tot Soul Based Coach heeft mijn leven letterlijk veranderd. Een keer had ik een manier om anderen van binnenuit verandering te laten maken zonder dat ik hoefde te trekken. Voor het eerst leerde ik hoe ik de ander volledig de leiding kon geven en er op kan vertrouwen dat de veranderingen plaats vinden.

Sommige mensen noemen me zweverig. Anderen vinden me juist heel ‘down to earth’. Beide zijn waar. En beiden zijn nodig om te bereiken wat je graag wil bereiken. Ik geloof er in dat we samen de wereld mooier kunnen maken. Ik krijg energie wanneer jij een nieuw inzicht krijg of de stappen zet die je wilt zetten.

ZinindeZaak-DSCF1708-web.jpg

Waar vindt de coaching plaats?

De coachingssessies kunnen op verschillende plekken plaats vinden:

 • Online op een plek die voor jou werkt, van achter jouw pc of laptop. Vanuit elke plek op de wereld en ook in het Engels.

 • Bij jou thuis, wanneer je in Enschede woont. Wanneer thuis voor jou een veilige plek is, kom ik met alle plezier naar je toe.

 • Buiten in het bos of op het veen rondom Enschede. Ik ga graag met je naar buiten om in alle vrijheid te ontdekken waar jouw pad naar toe leidt.