OP zoek naar jouw antwoord

De wereld heeft de kracht en waarde van vrouwen meer dan ooit nodig om de vraagstukken die er zijn op te lossen. Nieuwe vrouwelijke leiders die trouw zijn aan zichzelf, aan waar ze in geloven en dat laten zien. Vrouwen die vertrouwen op zichzelf en hun eigen weg kiezen. Je hoeft geen formele leider te zijn om leiderschap te tonen. Elke vrouw is haar eigen leider. Jij ook!

Misschien kom je na een dag werken moe en onvoldaan thuis. Of heb je een mooie carrière en mis je ‘iets’. Ben je moe van het in de lucht houden van alle ballen, als partner, collega, vriendin en misschien ook wel moeder. Ben je op zoek naar jouw manier van leiding geven of wil je die versterken. Misschien heb je het gevoel dat je vast zit en je niet los kan komen of ben je op zoek naar een nieuwe richting in werk of privé. Dat zijn allemaal situaties om jezelf af te vragen: wat wil ik nu écht? Het is zo jammer wanneer jouw potentie onzichtbaar blijft. Je niet kan zijn wie je werkelijk bent. Het kost zoveel energie wanneer je niet durft te vertrouwen op jezelf en je eigen weg kiest. Het is jammer voor ons, dat we je niet zien stralen. Maar nog meer voor jou. Stel je eens voor dat jij vol vertrouwen straalt….

Ik werk met vrouwen met en zonder formeel leiderschap. Het zijn allemaal vrouwen die verandering willen in hun leven en/of werk. Vrouwen die het gevoel hebben dat ze zich (te) lang hebben aangepast aan hun omgeving en nu hun eigen weg willen bewandelen. Vrouwen die hun vrouwelijke kracht willen ontdekken en daaraan trouw willen zijn, zodat ze hun eigen grenzen kunnen bewaken. Vrouwen die de waarde die ze hebben willen ontdekken en verstevigen.

Op zoek naar jouw manier

heidi-sandstrom-435813-unsplash (1).jpg

Herken je iets van het bovenstaande? En wil je jouw waarde en potentie ontdekken en verstevigen? Wil je zijn wie je bent met alles dat daarbij hoort? Wil jij graag leren trouw te zijn aan jezelf en de keuzes maken die daarbij passen? Wil je jouw persoonlijke beste leider zijn en schitteren? Dan is individuele coaching voor jou een fijne manier om tot jouw kern te komen.

Tijdens de individuele coachingssessies gaan we op zoek naar waar jij graag uit wil komen. We leggen de aandacht op wat jij wél wilt. Daar zit immers de energie. Tijdens de coachingssessies geef ik jouw een veilige ruimte om te onderzoeken. Ik begeleid je door het stellen van vragen die je helpen nieuwe inzichten te ontdekken. Je hebt zelf de leiding over jouw proces. Na afloop van een sessie krijg je meestal licht ‘huiswerk’ mee dat past bij de ontdekkingen die jij hebt gedaan.


Je krijgt echt inzicht in jezelf. Judith is rustig, betrokken en prettig in de omgang. Ze creëert een veilige sfeer waarin je mag zijn (worden) wie je bent.
— Lieke

Waarom deze coaching?

ricardo-gomez-angel-554705-unsplash (1).jpg

Deze coaching is voor jou, wanneer je verandering wilt waarmaken van binnenuit. Wanneer op zoek wilt naar jouw eigen antwoorden, zonder de druk, verwachtingen en overtuigingen van anderen. Wanneer je wilt leren vertrouwen op jezelf en zo jouw leiderschap wilt ontdekken, ontwikkelen en verstevigen.

Ik geef je geen tips of adviezen. Dat is ook niet nodig, want je hebt de antwoorden al. Ik begeleid je en stel vragen die jouw helpen om je eigen antwoorden te ontdekken. Ik verzeker je, die vind je. Want, hoewel soms onbewust, weet je meer dan je nu denkt. De antwoorden en beelden die vanuit jezelf komen hebben vele malen meer invloed en maken diepere verandering mogelijk dan de antwoorden die een ander je geeft.

Is dat spannend? Ja, dat is het. En dat is elke coaching, want je gaat iets doen waarvan je nog niet precies weet waar je uitkomt en wat je onderweg tegenkomt. Zeker is dat het je versterkt en dat het helpt om keuzes te maken die bij jou passen, waardoor het vechten (deels) voorbij is. ‘Deels’ omdat ik je niet kan beloven dat je nooit meer in gevecht zult zijn met jezelf. Wel weet je hoe je in de toekomst zelf helderheid en antwoorden kan formuleren op jouw vragen.

Coaching geeft je ruimte om opnieuw adem te halen en nieuwe keuzes te maken voor nu en voor de toekomst. Coaching geeft helderheid en inspireert om nieuwe stappen te zetten in de richting die bij jou past. Coaching helpt om oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te banen.


Waar vindt de coaching plaats?

De coachingssessies kunnen op verschillende plekken plaats vinden:

  • Online op een plek die voor jou werkt, van achter jouw pc of laptop. Vanuit elke plek op de wereld en ook in het Engels.

  • Bij jou thuis, wanneer je in Enschede woont. Wanneer thuis voor jou een veilige plek is, kom ik met alle plezier naar je toe.

  • Buiten in het bos of op het veen rondom Enschede. Ik ga graag met je naar buiten om in alle vrijheid te ontdekken waar jouw pad naar toe leidt.

  • ‘Backstage’, op kantoor bij Zin in de Zaak . Bij ons op de bank is er altijd plek voor jou.


Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan een serie sessies, maken we eerst kennis. In de kennismaking kan jij mijn manier van werken ervaren. Wanneer je samen verder wilt met coaching kan je kiezen uit twee pakketten. Een pakket van drie of zes coachingssessies. Na afronding van het pakket is het altijd mogelijk om extra coachingssessies bij te boeken. 

De kosten voor een pakket van drie sessies bedragen € 350,- exclusief btw. Zes sessies kosten € 695,- exclusief btw. Losse coachingssessies kosten € 125,- exclusief btw.