Ontdek de leider in jou

De wereld is volop in verandering. Op heel veel verschillende niveau's. Mondiaal, op jouw werk en gewoon dagelijks bij jou thuis. De vraagstukken die jij tegenkomt vragen om een eigen manier van oplossen. Een manier die bij jou past en die door jou gedragen wordt.  De vraagstukken vragen om een eigenzinnig en creatief leiderschap. Leiderschap dat van binnenuit komt.

Niemand is een leider zoals jij dat bent. Elk vraagstuk dat jij tegenkomt vraagt om jouw leiderschap. Of het nu gaat over hoe jij werk en privé beter samen kan laten gaan of hoe je jouw team of organisatie door verandering kan begeleiden. Op elk vraagstuk waarop jij leiderschap wilt ontwikkelen begeleid ik je, zodat jij de leider kan zijn die je werkelijk bent. Want de wereld heeft jou nodig. Wat ik van jou vraag is dat je jouw leiderschap wilt ontdekken. 

Gras laten groeien

Het gras groeit niet harder als je er aan trekt. En wanneer je er te hard aan trekt breekt het. Wanneer je wilt dat het gras harder groeit is er voldoende licht, water en af en toe wat voeding nodig. Dit geldt niet alleen voor het gras. Het geldt ook voor het vraagstuk dat jij opgelost wil hebben, voor jouw ontwikkeling en dus ook voor de manier waarop ik je begeleid.  Ik begeleid je om de de veranderingen die jij wilt van binnenuit waar te maken. We brengen in beeld waar jij uit wilt komen en gaan vervolgens aan de slag om die waar te maken. Dit betekent dat in het proces van verandering jij in de lead bent. 

Tijdens de coaching ervaar je dat er al verandering optreedt. Verandering die van binnenuit komt en daardoor meer resultaat heeft en makkelijker en langduriger om te zetten is in zichtbare actie.

Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven is jezelf te mogen zijn.

Voordat we beginnen maak ik graag kennis met je. In de kennismaking kan jij mijn manier van werken ervaren. Wanneer je samen verder wilt met coaching kan je kiezen tussen twee pakketten. Een pakket van drie of zes coachingssessies. Na afronding van het pakket is het altijd mogelijk om extra coachingssessies bij te boeken. 

Voor een kennismakingsafspraak neem contact met me op.

Met veel plezier en aandacht begeleid ik je in jouw verandering.

logo certified big.png

Ervaringen van anderen

Je krijgt echt inzicht in jezelf. Judith is rustig, betrokken en prettig in de omgang. Ze creëert een veilige sfeer waarin je mag zijn (worden) wie je bent.
— Lieke
Weet je, het is net als dat veld met bloemen. Soms pluk ik een boeket, soms loop ik alleen maar rond en raak ik de bloemen zacht aan om te eren. Het is niet nodig om op al mijn ideeën actie te ondernemen.
— Miranda

Lees hier een blog van Geraldien naar aanleiding een eenmalige coachingsessie. Pas geleden zag ik haar weer. Ze zei: “Zo af en toe denk ik er weer aan. Het beeld dat ik toen had werkt nog steeds!”