Kom tot volle bloei

Het gras groeit niet harder als je er aan trekt. En wanneer je er te hard aan trekt breekt het. Wanneer je wilt dat het gras harder groeit is er voldoende licht, water en af en toe wat voeding nodig. Dat geldt niet alleen voor het gras, ook voor veranderingen die jij wilt in jouw leven, werk of privé. Hoe kom jij echt tot volle bloei?

Je wilt dat er iets verandert in jouw leven. Misschien meer balans in privé of werk, een nieuwe stap in je carrière of meer zelfvertrouwen. Binnen Zin in de Zaak begeleid ik, Judith, je bij het in beeld brengen van jouw gewenste uitkomst. Hierbij maken we gebruik van alles wat jij al weet, bewust en onbewust. Met al die informatie ontdek jij hoe je bij die gewenste uitkomst kan komen. 

Tijdens de coaching ervaar je dat er al verandering optreedt. Verandering die van binnenuit komt en daardoor meer resultaat heeft en makkelijker en langduriger om te zetten is in zichtbare actie.

Mijn rol als coach is om jou de ruimte te bieden om jouw eigen antwoorden te ontdekken en vragen te stellen die dit proces begeleiden. Ik help je zo nog meer helderheid te krijgen in wat jij zou willen dat er gaat gebeuren en werkelijk in die richting te bewegen. Ik help je op de plek te komen waar de verandering werkelijk plaatsvindt. 

Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven is jezelf te mogen zijn.

Voordat we beginnen maak ik graag kennis met je. In de kennismaking kan jij mijn manier van werken ervaren. Wanneer je samen verder wilt met coaching kan je kiezen tussen twee pakketten. Een pakket van drie of zes coachingssessies. Na afronding van het pakket is het altijd mogelijk om extra coachingssessies bij te boeken. 

Voor een kennismakingsafspraak neem contact met me op.

Met veel plezier en aandacht begeleid ik je in jouw verandering.

logo certified big.png

Ervaringen van anderen

Je krijgt echt inzicht in jezelf. Judith is rustig, betrokken en prettig in de omgang. Ze creëert een veilige sfeer waarin je mag zijn (worden) wie je bent.
— Lieke
Weet je, het is net als dat veld met bloemen. Soms pluk ik een boeket, soms loop ik alleen maar rond en raak ik de bloemen zacht aan om te eren. Het is niet nodig om op al mijn ideeën actie te ondernemen.
— Miranda

Lees hier een blog van Geraldien naar aanleiding een eenmalige coachingsessie. Pas geleden zag ik haar weer. Ze zei: “Zo af en toe denk ik er weer aan. Het beeld dat ik toen had werkt nog steeds!”