Jouw potentie waarmaken

Wanneer jij jouw potentie niet waarmaakt, wie doet het dan wel? De wereld heeft jou nodig!

Ik zie zo veel vrouwen dagelijks worstelen met het vinden van de balans tussen werk en privé. Hoe ben ik een leuke moeder, lieve partner en leuke collega het liefst allemaal tegelijk? En wat als dat even niet lukt? Ik zie vrouwen zoeken hoe ze hun werk zo kunnen doen dat het bij hen past èn bij de organisatie waar ze werken. Vrouwen die wel voelen dat hun manier anders is dan wat de organisatie verwacht. Er zijn zoveel vrouwen die het gevoel hebben dan er meer in hen zit, het lukt alleen niet om dat er uit te halen.

Herken je iets van het bovenstaande? En wil je jouw waarde en potentie ontdekken en verstevigen? Wil je zijn wie je bent met alles dat daarbij hoort? Wil jij graag leren trouw te zijn aan jezelf en de keuzes maken die daarbij passen? Wil je jouw persoonlijke beste leider zijn en schitteren? Dan is individuele coaching voor jou een fijne manier om tot jouw kern te komen.

Tijdens de individuele coachingssessies gaan we op zoek naar waar jij graag uit wil komen. We leggen de aandacht op wat jij wel wil. Daar ligt immers de energie. Tijdens de coachingssessies ontdek je wat welke stappen je wil en kan zetten in de richting van jouw gewenste uitkomst. Jouw metaforen zijn de basis voor jouw avontuur.


Je krijgt echt inzicht in jezelf. Judith is rustig, betrokken en prettig in de omgang. Ze creëert een veilige sfeer waarin je mag zijn (worden) wie je bent.
— Lieke

Waarom deze coaching?

Deze coaching is voor jou, wanneer je verandering wil waarmaken van binnenuit. Wanneer je echt contact wil maken met jezelf en op zoek wilt naar jouw eigen antwoorden, zonder de druk, verwachtingen, overtuigingen van anderen. Wanneer je echt wilt leren vertrouwen op jezelf en zo jouw vrouwelijk leiderschap wilt ontdekken en ontwikkelen.

Ik geef je geen tips of adviezen. Ik begeleid je en stel vragen die jouw helpen om je eigen antwoorden te ontdekken. Ik verzeker je, die vind je. Want, hoewel soms onbewust, weet je meer dan je nu bedenkt. De antwoorden en beelden die vanuit jezelf komen hebben vele malen meer invloed en maken diepere verandering mogelijk dan de antwoorden die een ander je geeft.

Is dat spannend? Ja, dat het is. En dat is elke coaching, want je gaat iets doen waarvan je nog niet precies weet waar je uitkomt en wat je onderweg tegenkomt. Zeker is dat het je versterkt, helpt om keuzes te maken die bij jou passen waardoor het vechten (deels) voorbij is. Deels omdat ik je niet kan beloven dat je nooit meer in gevecht zult zijn met jezelf. Wel weet je in de toekomst hoe je er makkelijker uit kan komen.

Coaching geeft je ruimte om opnieuw adem te halen en nieuwe keuzes te maken voor nu en voor de toekomst die jij graag wilt. Coaching inspireert om nieuwe stappen te zetten in de richting die bij jou past. Coaching helpt om oude patronen te doorbreken en nieuwe paden te banen.


Waar vindt de coaching plaats?

De coachingssessies kunnen op verschillende manieren plaats vinden:

  • Online op een plek die voor jou werkt, van achter jouw pc of laptop. Vanuit elke plek op de wereld en ook in het Engels.

  • Bij jou thuis, wanneer je in Enschede woont. Wanneer thuis voor jou een veilige plek is, kom ik met alle plezier naar je toe.

  • Buiten in het bos of op het veen rondom Enschede. Ik ga graag met je naar buiten om in alle vrijheid te ontdekken waar jouw pad naar toe leidt.

  • Bij ons op kantoor. Bij ons op de bank is er altijd plek voor jou.


Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan een serie sessies, maken we eerst kennis. In de kennismaking kan jij mijn manier van werken ervaren. Wanneer je samen verder wilt met coaching kan je kiezen tussen twee pakketten. Een pakket van drie of zes coachingsessies. Na afronding van het pakket is het altijd mogelijk om extra coachingsessies bij te boeken. 

De kosten voor een pakket van drie sessies bedragen € 350,- exclusief btw. Zes sessies kosten € 695,- exclusief btw. Losse coachingsessies kosten € 125,- exclusief btw.