gave dingen doen?

Gave Dingen Doen is een platform van mogelijk-makers. GDD startte ooit eens op een zolderkamer in Deventer en heeft nu wereldwijd vertakkingen van facilitators ('enablers') die open avonden organiseren. Bij die avonden staat steeds iemand centraal met een gaaf idee. Met de mensen die aanwezig zijn helpen we diegene werkelijk zijn idee te realiseren. Immers: een idee op zich is niks waard, totdat het uitgevoerd wordt! Hoe dat eruit ziet, en welke energie dat losmaakt zie je hier:

Gave Dingen Doen sessies begeleiden we ook in opdracht. Zo maakten we verschillende mooie ideeën los bij Avanade en gingen we de provincie in om de Friese plannen rond Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 te helpen realiseren.

Voor ons is Gave Dingen Doen een methodiek die helpt om de collectieve kennis in de ruimte te mobiliseren. Dat doen we nog meer met de techniek die erop is gebaseerd: Questions & Ideas. Daarbij helpt iedereen iedereen met zijn uitdagende vragen.

Die methoden zetten we in bij Gave Dingen Doen in Enschede, en bij verschillende adviesopdrachten en evenementen. Ook maken we dankbaar gebruik van het brede netwerk van facilitators zoals we dat intussen hebben opgebouwd: alleen in Nederland zijn al tientallen top-facilitators actief - elk met een specifieke expertise. Daarmee kunnen we verschillende gave evenementen organiseren en begeleiden, ongeacht de omvang ervan.