Wat is spelend werken voor jou?

“My intention is to make work feel like play,” sprak ik uit toen ik een paar jaar geleden bij de Do Lectures was in Wales. Elke persoon die me aanhoorde reageerde daarna met wat dat volgens hem of haar betekende, en wanneer werken voor diegene voelde als spelen. Daarna heb ik langzaamaan gewerkt aan mijn ‘concept’ voor Spelend Werken, maar heb ik niet zo vaak meer anderen gevraagd wat dat voor hén eigenlijk betekent. En daar wil ik verandering in brengen. Ik wil weten wat Spelend Werken betekent voor jou.

Je kunt me daarmee helpen op drie manieren:

  1. Door te reageren op dit bericht, op één van de social media waar ik het deel of door even contact met me op te nemen. Laat me vooral - op jouw manier en in jouw woorden of beelden - weten hoe werken en spelen zich voor jou verhouden.

  2. Door op te springen uit je stoel, een rondedansje te doen en me dan te bellen of mailen om een afspraak te plannen, zodat we het er in een persoonlijk gesprek over kunnen hebben - al dan niet met koffie, borrel, lunch of speelgoed erbij inbegrepen.

  3. Door snel je agenda te pakken en vrijdagmiddag 7 juni van 15.00 - 17.00 uur vrij te houden. Ik wil die middag mijn ‘keynote’ over Spelend Werken oefenen voor publiek (in Enschede), en koppel daar een interactief element aan om zo samen te onderzoeken wat Spelend Werken nou betekent. Wil je daarbij zijn? Laat het me dan even weten. Als dankjewel trakteer ik op een aansluitende borrel.

Elke reactie is welkom, en helpt me verder in mijn ontdekkingstocht. Ik zie er daarom naar uit, en hoop dat je anderen mijn vraag ook weer voor wilt leggen. Dankjewel alvast.

Comment