dit zijn wij: wiro & Judith en onze tribe

ZinindeZaak-DSCF1654-vk-web.jpg

Wiro Kuipers

PLAYFUL FACILITATOR

"To make work feel like play." Dat is mijn intentie. Daarom ontwikkel en begeleid ik spellen en speelse interventies die mensen helpen om op een energieke en creatieve manier nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken in organisatie en maatschappij. Ik doe dat door mijn bedrijfs- en bestuurskundige achtergrond te combineren met mijn ervaring met creatief faciliteren.

wiro@zinindezaak.nl
06 18 47 88 86

Linkedin - Facebook - Twitter - Instagram

ZinindeZaak-DSCF1708-VK-web.jpg

Judith van oostrom

COACH, TRAINER & FACILITATOR

"Elke stap is een stap vooruit!" is mijn motto. Werelden verbinden is mijn intentie. Zodat zij (groepen en individuen) zichzelf en elkaar beter begrijpen, meer vertrouwen en zo samen kunnen werken aan hun doel. Ik zet daarom graag metaforen, Soul Based Coaching, Clean Language en Systemisch modelleren in. Mijn basis ligt in de bestuurskunde en mijn ervaring binnen de gemeentelijke overheid en het sociaal domein. 

judith@zinindezaak.nl
06 26 69 87 07

Linkedin - Facebook - Twitter


Onze plek

002-ZinindeZaak-DSCF1520 kopie.jpg

Dit is onze ‘kleedkamer’. De plek backstage, waar we nieuwe voorstellingen bedenken, waar we repeteren, tot rust komen en lol maken. Het is óók een kantoor, maar zo voelt het niet. Judith schreef er dit blog over. Het is in ieder geval een ruimte bij The cee spot, in het oude hoofdkantoor van de Grolsch - toen die nog op Roombeek gevestigd was. We zijn omringd door sociaal betrokken en creatieve ondernemers. Wel zo fijn voor de nodige inspiratie, vriendschappen, fun en vooral ook bundeling van krachten. Keertje meemaken? Kom onze bank vooral eens uitproberen.


onze clubjes

Dat wat we doen doen we niet alleen onder de vlag van Zin in de Zaak. We zijn ook onderdeel van de volgende ‘clubjes’. Judith is als coach en trainer actief voor de (internationale) Academy for Soul-based Coaching. Samen hebben we de stichting Zinnige Streken opgestart, waar we nu beide een actieve rol in vervullen. Professional Play is de noemer waaronder Wiro samenwerkt met een aantal andere facilitators van de LEGO Serious Play methodiek. Hij is daarnaast bestuurslid van de coöperatie Gave Dingen Doen, waarbinnen bijna twintig creatieve facilitators zich verenigd hebben. Je kunt op onderstaande logo’s klikken om naar de websites van de verschillende ‘clubjes’ te gaan.


Onze vriendjes

De mooie klussen die we doen: daar hebben we vaak 'magical powers' van anderen voor nodig. Door met deze mooie mensen op te trekken bouwden we in de loop der jaren aan onze eigen 'tribe'. We stellen de leden ervan graag aan je voor: