dit zijn wij: wiro & Judith en onze 'tribe'

Wiro Kuipers

PLAYFUL FACILITATOR

"To make work feel like play." Dat is mijn intentie. Daarom ontwikkel en begeleid ik spellen en speelse interventies die mensen helpen om op een energieke en creatieve manier nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken in organisatie en maatschappij. Ik doe dat door mijn bedrijfs- en bestuurskundige achtergrond te combineren met mijn ervaring met creatief faciliteren.

wiro@zinindezaak.nl
06 18 47 88 86

Linkedin - Facebook - Twitter - Instagram

Judith van oostrom

PROCESBEGELEIDER & FACILITATOR

"Elke stap is een stap vooruit!" dat is mijn motto. Werelden verbinden is mijn intentie. Zodat zij (groepen en individuen) zichzelf en elkaar beter begrijpen, meer vertrouwen en zo samen kunnen werken aan hun doel. Ik zet daarom graag metaforen, Soul Based Coaching, Clean Language en Systemisch modelleren in. Mijn basis ligt in de bestuurskunde en mijn ervaring binnen de gemeentelijke overheid en het sociaal domein. 

judith@zinindezaak.nl
06 26 69 87 07

Linkedin - Facebook - Twitter


Onze 'tribe'

De mooie klussen die we doen: daar hebben we vaak 'magical powers' van anderen voor nodig. Door met deze mooie mensen op te trekken bouwden we in de loop der jaren aan onze eigen 'tribe'. We stellen de leden ervan graag aan je voor: