leiderschap begint bij jou

Misschien herken je: 

  • dat je geen energie hebt wanneer je thuis komt van je werk, en je niet meer weet hoe je hier uit moet stappen? 

  • dat jouw team vastzit in gemopper en je zoekt naar manieren om dat te veranderen? 

  • dat je thuis een kort lontje hebt, snel geprikkeld en zeker niet de echtgenoot, partner en of ouder bent die je graag wilt zijn? 

  • het gevoel hebt dat je aan het dwalen bent en zoekt naar een duidelijke - jouw passende - richting in je werk of je leven?

  • dat er tientallen programma’s zijn over leiderschap en ze allemaal op elkaar lijken?

Al het bovenstaande lijkt over verschillende dingen te gaan. Dat is niet zo. Ze gaan allemaal over jouw leiderschap. Want jij bent degene die verandering kan brengen in jouw huidige situatie. Leiderschap begint bij jou. Of je nu een formele leider bent of niet. Wanneer jij jouw leiderschap van binnenuit kan vorm en richting kan geven ben je in staat om weer te sturen in jouw leven en werk. Het plezier komt terug en je ervaart meer vrijheid en rust.

Wat ik jou bied

Ik bied je een ándere manier om naar leiderschap te kijken en ermee om te gaan. Namelijk Soulful leiderschap op basis van Soul Based Coaching. Hiermee help ik je antwoorden vinden in jezelf, zodat je verandering van binnenuit kan waarmaken. Die veranderingen zijn stevig en duurzaam, omdat ze helemaal van jou zijn. Soul Based Coaching combineert een masculiene met een feminiene manier van werken waardoor er balans ontstaat. Ook in groepen begin ik met de individuele kijk op leiderschap of het vraagstuk.

Soulful leiderschap is voor iedereen. We hebben allemaal masculiene en feminiene kwaliteiten in ons. Onze belangrijkste opdracht is om deze kwaliteiten elkaar te laten versterken. Ik begeleid jou of jouw team om daarin een volgende stap te zetten.

Over mij

ZinindeZaak-DSCF1630-ZW.jpg

Mijn drive: Ik zie dat er een nieuwe manier van leiderschap nodig is in de wereld. We hebben de wereld opgebouwd op basis van masculiene principes. Dat heeft lang gewerkt. Tot nu. De feminiene wijze van werken is nodig om nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande problemen en zo meer evenwicht te brengen in de manier waarop wij de wereld om ons heen georganiseerd hebben. Die kracht wordt al meer en meer ingezet. Ik help je dat ook te doen in jouw leven of in jouw organisatie.

Ik ben op mijn best wanneer ik anderen de ruimte kan bieden om te ontdekken en te groeien. Ik creëer de ruimte die nodig is om stappen te zetten. Dat kan in individuele coaching zijn en in de begeleiding van teams en groepen en wanneer ik trainingen geef. Ik creëren wat er nodig is precies op maat. Of dat nu een training is, een programma, een event. Het mag allemaal.


Take your lead it’s waiting for you


Waar je me voor kan vragen

Teamcoaching

Ook in teams zie ik leiderschapsvraagstukken. Soms heel gericht op het vormen van een eigen beeld van leiderschap. Soms meer verstopt, als het lastig is om elkaar feedback te geven, er vooral veel ‘drama’ is en vertrouwen ontbreekt. Ook dat zijn vraagstukken die om leiderschap vragen. Wil je met jouw team aan de slag? Kijk dan hier.

Persoonlijke coaching

Loop je vast in je werk of thuis? Mis je energie? Of heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf en jouw leven haalt? Heb je een formele leidinggevende rol of wil je je daarin verder ontwikkelen? Wil je in jouw kracht staan en stralen? Voor vrouwen die dat willen bied ik coaching. Kijk hier om hierover meer te weten te komen.


Workshops

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken? Ik bied workshops minimaal 1,5 uur tot 4 uur aan. In minimaal 1,5 uur tijd duiken we dan in de magie van de metaforen, leer je op een andere manier vragen te stellen en krijg je helderheid op een vraagstuk van jouw keuze, of gaan we gericht aan de slag met jouw leiderschap. Voorbeelden van workshops vind je hier.

Training Soulful Leiderschap

Je wilt leiderschap ervaren in plaats van lezen uit boekjes. Je wilt ontdekken hoe jij leiderschap van binnenuit kan vorm geven. Deze training bied jou een stevige basis om niet alleen meer over jezelf te leren. Deze training biedt je praktische tools en handvaten om vanaf nu op een andere manier jouw leiderschap neer te zetten. Meer informatie vind je hier.