Met plezier in jullie richting bewegen

Het vraagstuk dat je hebt is niet het probleem. Of het nu een nieuwe toekomstvisie is, complexe netwerken, een maatschappelijk vraagstuk, het voortbestaan je organisatie. Het maakt niet uit. We helpen je op een nieuwe manier te kijken naar het vraagstuk en de richting waarop jullie willen bewegen. Zodat er nieuwe oplossingen komen die wel werken. Eigenaarschap, beginnen met het eindbeeld voor ogen en vieren van de resultaten zijn belangrijke onderdelen van onze aanpak. 

We helpen je bij:

  • Het creëren van helderheid. Helderheid over de gewenste richting, de gebruikte begrippen of een complexe situatie. We doen er alles aan om een beeld te krijgen dat door iedereen gedeeld en begrepen wordt.

  • Het zetten van die stappen die nodig zijn. Op deze manier begeleiden we bijvoorbeeld een projectgroep richting hun doel, een team richting verandering of verschillende organisaties richting de gezamenlijke oplossing van een maatschappelijk vraagstuk.

  • Zelf leren hoe je jouw collega’s of anderen kan helpen helderheid en richting te creëeren.  


Waar je ons voor kunt vragen

  • Eendaagse sessies of evenementen: voor een eenmalig impuls om helderheid, richting en eigenaarschap te creëeren.

  • Trajectbegeleiding: Natuurlijk kunnen jullie heel goed zelf jullie nieuwe inzichten omzetten in actie. De ervaring leert dat dit vaak toch lastiger is dan verwacht. Trajectbegeleiding helpt dan om de aandacht vast te houden. De commitment die je eerder had ook echt te laten gelden.

N.b. vergeet niet onze bijsluiter te lezen voor je ons vraagt een van bovenstaande rollen in te vullen!


Onze favoriete manieren van werken

Eendaagse sessies voor helderheid en richting

LEGO Serious Play

LEGO Serious Play werd ontwikkeld als strategische interventie voor organisaties. Wij maken van deze speelse methodiek gebruik voor begripsverheldering, teamontwikkeling, identiteitsbepaling en stategie-ontwikkeling.

Gave Dingen Doen - sessies

Gave Dingen Doen is een platform voor open en sociale innovatie, waar mensen elkaar helpen om ideeën, vragen of dromen te realiseren. Daarop gebaseerd is de methodiek van Questions & Ideas, die ervan uitgaat dat iedereen elkaar kan helpen met elkaars uitdagingen.

Kampvuurgesprekken

In plaats van in een vergaderopstelling in een kring. In plaats van oppervlakkige feedback alles op tafel. In plaats van een ondoordachte beslissing ideeën en vragen vanuit elke rol. Dat alles als basis voor een goed besluit. Dat brengt een kampvuurgesprek in jouw organisatie.


Onze favoriete manieren van werken

Meerdaagse begeleiding voor langdurige impact

Van beleving naar ervaring

Wil je meer en langere impact maken met jouw ontmoeting, event of sessie. Dat kan. Er zijn tal van manieren om medewerkers en klanten een ervaring te laten beleven die bijblijft. We helpen je helderheid krijgen over de ervaring en geven je tips en adviezen hoe dit waar te maken.

Gamified solutions

Gamification is het toepassen van game denken en game technieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruiken wij spelelementen om personen en organisaties op een leuke manier tot nieuwe inzichten en betere resultaten te brengen.

Social Labs

Maatschappelijke vraagstukken worden steeds complexer en geen enkele partij is in staat ze in zijn eentje op te lossen. Daarom organiseren we 'social labs', waarin we met betrokkenen experimenteren met nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen.


zullen we iets gaafs doen?

In ons werk, maar ook privé, komen we vaak hele mooie ideeën tegen waarvan het zonde zou zijn als ze niet uitgevoerd worden. Zoals gezegd: we moedigen je aan en staan je terzijde om zinvolle initiatieven te ontwikkelen. Buiten de zaak doen we dat met de stichting Zinnige Streken. We bedenken, organiseren en ondersteunen lokale, betekenisvolle projecten die fun zijn.