Je wilt stralen, een leven leiden dat past bij jou. Je eigen keuzes maken. Keuzes die passen bij jou. In jouw kracht staan begint bij leiderschap. Leiderschap dat je op jouw manier mag vorm geven, zodat je werkelijk in jouw kracht kunt gaan staan, zodat jij jouw leven kan leiden.

Op 28 maart nodig ik je uit om te onderzoeken wanneer jij in jouw kracht staat en wat er voor nodig is om dat werkelijk te gaan doen. Je gaat op zoek jouw eigen antwoorden en maakt contact met jouw kracht. Aan het eind van de avond heb jij een scherp beeld van wanneer jij in jouw kracht staat. En wat er voor jouw voor nodig is om daarmee in contact te blijven.

We maken gebruik van metaforen om jouw beeld “echt” te maken, zodat je het kan gebruiken wanneer dat nodig is. Daarnaast maakt een metafoor het mogelijk om inzichten te genereren die er eerder niet waren.

“Mijn tekening van mijn metafoor ligt in de auto. Ik breng wekelijks ongeveer 12 uur in de auto door en daardoor krijg ik telkens een bewustwordingsmoment.”

Jolanda, deelneemster workshop

De workshop geeft je helderheid en vergroot jouw vertrouwen in jezelf. Dat doen we binnen een veilige setting waarin jij kan ontdekken.

In de workshop had ik de tijd om op een afstand te kijken en op die manier te achterhalen wat ik belangrijk vind. Je doet dit op jouw eigen wijze (overtuigd, rustig, enthousiast, open) en daarom is dat zo krachtig.

Marie-Louise, deelneemster workshop


Deze workshop is speciaal bedoeld voor vrouwen die in hun kracht willen staan en hun eigen antwoorden willen vinden.

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van wanneer je je inschrijf.

  • Bij inschrijving vóór 11 maart doe je gratis mee.

  • Bij inschrijving na 11 maart en voor 22 maart betaal je €25,- exclusief BTW

  • Wanneer je je na 21 maart inschrijft zijn de kosten €49,- exclusief BTW

De locatie voor de workshop is in Enschede. De precieze plek laat ik je later weten.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar judith@zinindezaak.nl