• The CeeSpot (map)
  • Brouwerijstraat 1,
  • Enschede
  • Nederland

Wat is nu zo'n co-working sessie?
Een co-workingsessie is een plek waar je vooraf met jezelf en anderen afspreekt wat je gaat doen. Dat is de grote kracht van de sessies. Jij kiest wat je die middag gaat doen en welke hulp je daarbij wilt krijgen. Ook specifieke vragen zijn welkom. Bijvoorbeeld over marketing, prijzen, businessmodellen. Samen weten we zo veel meer en daar maken we dan ook graag gebruik van. Tenslotte is het een mooie plek om andere ondernemende vrouwen te ontmoeten en je te laten inspireren door de ideeen en projecten die zij hebben.

Voor wie is de co-working sessie?
Voor vrouwen die mooie plannen hebben en die graag werkelijkheid willen maken. Misschien werk je voor een baas, heb je een tof idee en wil nieuwe inspiratie toevoegen. Misschien heb je een tof initiatief en zoek je een plek om daar gericht mee aan de slag te gaan. Misschien heb je een eigen bedrijf en wil je nu echt je eigen website afmaken. Het is allemaal welkom!

Waarom zou je willen komen?

Omdat:
- je met energie en commitment die enge stap nu echt wilt zetten.
- je inspiratie wilt en in contact wil komen met like-minded vrouwen.
- nu eindelijk van die "to-do lijst" een "just-did-it" lijst wil maken
- je geloof dat je door kennis te delen met elkaar in staat bent om je dromen waar te maken.

Het programma
12.45 Inloop
13.00 Korte kennis maken

13.15 Even aankomen en verbinden met wat jij graag zou willen dat er deze middag gaat gebeuren.
13.30 Zelf aan de slag (afhankelijk van de vragen en behoeften eventueel in groepjes rond een
thema/vraag)
16.30 Vieren wat jij hebt waargemaakt!
17.00 Klaar

Locatie: The CeeSpot
Kosten: €12,50

Aanmelding kan door te mailen naar: Judith@zinindezaak.nl